Elsa si Creaturile Fantastice

📅02.04.2021, jucat de: 729 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Elsa si Creaturile Fantastice?

Iata ca am revenit chiar in acest moment in categoria de Jocuri cu Regatul de Gheata, fara indoiala una dintre categoriile de Jocuri Disney favorite a multor fete din intreaga lume, si uite ca nu avem un joc dress up sa va oferim aici de aceasta data, ci in schimb va veti putea juca un joc in care impreuna cu Elsa veti deveni oameni de stiinta, jocul fiind intitulat Elsa si Creaturile Fantastice.

Elsa are un laborator stiintific secret, unde planuieste sa aduca la viata creaturi din povestile fantastice preferate ale sale, lucru la care tu o vei ajuta. Vorbim aici de dragon, zane, orci, gnomi, sirene, si multe altele, tu incercand sa aduci la viata un total de 14 creaturi, si suntem siguri ca pe parcurs vei crea si unele extra.

Pentru a aduce la viata creaturile va trebui sa combini trei elemente si lucruri pe care le alegi dintre cele disponibile, avand lucruri precum lumanari, cristale, pene, potiuni, flori, si multe altele, si tu va treubi sa alegi trei si sa le pui in cele trei locuri, vazand apoi ce fel de creatura a iesit la iveala.

Nu este greu deloc, asa ca da-i start la distractie chiar acum, si nu ezita sa arunci o privire si peste celelalte jocuri noi ale zilei, nu vei regreta sa le dai o sansa, crede-ne!

Elsa si Creaturile Fantastice

Cum se joaca Elsa si Creaturile Fantastice?

Folositi mouse-ul.