Mario Nedrept

📅02.04.2021, jucat de: 1177 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Mario Nedrept?

Unul dintre cele mai grele Jocuri cu Mario online tocmai ce a fost adaugat pe gratis pe site-ul nostru, unde va invitam chiar in acest moment sa va distrati pe cinste de la inceput pana la sfarsit, incercand din rasputeri sa treceti fiecare nivel impreuna cu acest personaj, indiferent cat de greu poate parea. Nu degeaba este jocul intitulat Mario Nedrept.

In total vei avea de terminat 10 nivele, si nu credem ca trebuie mentionat, dar fiecare nivel este mai dificil decat cel de dinainte. Pentru a va misca si a sari cu Mario va veti folosi de tastele sageti, scopul fiind sa ajungeti pana la sfarsitul fiecarui traseu.

Poate parea usor un traseu la prima vedere, mai ales pentru ca sunt inspirate de cele din Mario Forever, dar spre deosebire de jocul clasic, aici vei avea bucati din pamant care vor cadea atunci cand calci pe ele, si vei muri.

Tu nu ai de unde sa stii despre care este vorba, asa ca de fiecare data cand mori, tine minte bucata de pamant periculoasa, si sari peste ea, repetand fiecare nivel ori de cate ori este cazul pentru a termina intreg jocul.

Urmeaza o provocare, dar care va fi distractiva, asa ca da-i start la joc chiar acum, si nu renunta nicio clipa!

Mario Nedrept

Cum se joaca Mario Nedrept?

Folositi sagetile.