Mario in 2

📅01.04.2021, jucat de: 1868 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Mario in 2?

Cele mai bune Jocuri cu Mario online vor ramane jocurile in 2, pentru ca este mereu mult mai distractiv cand lui Mario i se adauga si fratele sau pentru aventura, si anume Luigi, cei doi fiind personajele principale pe care le veti controla in acest joc nou de platforma si aventura adaugat pe site-ul nostru, joc intitulat Mario in 2, unde noi ne-am distrat pe cinste, si suntem siguri ca o veti face si voi, asa ca urmeaza sa iti explicam ce aveti de facut!

In total veti parcurge 10 nivele, fiecare fiind mai greu ca cel dinainte, dar si mai distractiv in acelasi timp, evident. Pana ajungeti la finalul fiecarui nivel, dati tot ce aveti mai bun ca sa strangeti toate monezile de pe trasee, si aveti si inamici de infrant, prin a sari peste capul lor. Mario trebuie sa ii bata pe cei rosii, si Luigi pe cei verzi.

Veti avea deasemenea de distrus diferite cutii care va stau in cale, sa evitati sa cadeti in capcane sau in gropi, si folositi-va de platforme pentru a sari sus si a ajunge in diferite locuri. Un personaj va fi controlat cu tastele sageti, si celalalt personaj va fi controlat folosind tastele W, A, S, D.

Va uram mult succes amandurora, o co-operare usoara, caci asta este cheia, si speram ca veti incerca si alte jocuri in 2 de pe site-ul nostru dupa aceea, caci ar fi pacat sa nu va bucurati si de altele!

Mario in 2

Cum se joaca Mario in 2?

Folositi sagetile si tastele W, A, S, D.