Intoarcerea lui Chen

📅31.03.2021, jucat de: 658 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Intoarcerea lui Chen?

Toata lumea stie cat de populare si distractive sunt jocurile din categoria de Jocuri cu Lego Ninjago, motiv pentru care si in acest moment sunteti invitati sa incercati un joc nou din categoria lor, joc intitulat Intoarcerea lui Chen, in care cei patru ninja au nevoie de ajutorul tau pentru a-l infrange pe Chen, dusmanul lor cel mai mare, care le-a rapit maestrul, asa ca veti incerca sa il salvati din mainile sale!

Lucrul acesta va fi facut pe parcursul a patru nivele, fiecare cu o locatie diferita, incepand cu un desert, o padure tropicala, iar celelalte doua sunt surrpiza, deci veti vedea despre ce este vorba daca treceti nivelele din fata lor prima data. Da tot ce ai sa ajungi la capatul lor cat mai repede, strangand cat mai multe piese de pe traseu ca sa faci un punctaj mare.

Pentru a va controla personajul va veti folosi de tastele sageti dreapta si stanga, cu care schimbati intre cele trei parti ale traseului, cu tasta sageata sus veti sari peste obstacole, si cu tasta sageata jos veti putea sa alunecati sub ele, daca sunt in aer. Poti gasi si obiecte care se te ajute pe traseu, deci nu ezitati sa le prindeti deasemenea!

Mult succes, distractie placuta va dorim, si va invitam cu drag sa vedeti si ce alte jocuri noi si distractive avem pregatite pentru voi toti astazi si in fiecare zi!

Intoarcerea lui Chen

Cum se joaca Intoarcerea lui Chen?

Folositi sagetile.