Tancuri in 4

📅31.03.2021, jucat de: 903 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Tancuri in 4?

Nu exista nicio indoiala ca jocuri cu tancuri este una dintre cele mai populare categorii de jocuri pentru baieti de pe site-ul nostru, motiv pentru care in urmatoarele momente va invitam pe toti sa incercati jocul intitulat Tancuri in 4, care duce lucrurile la un nivel si mai tare si mai distractiv, pentru ca vorbim aici de un joc cu tancuri in patru jucatori.

Puteti sa va jucati de unul singur impotriva calculatorului, dar daca aveti inca unul, doi, sau trei prieteni langa voi, va recomandam sa va jucati toti, caci este mult mai distractiv si palpitant sa va luptati impotriva celuilalt, si nu impotriva calulatorului. Sunteti pusi fiecare cu un tanc intr-un labirint, si trebuie sa trageti in celelalte tancuri pana ramaneti ultimul in picioare ca sa castigati razboiul.

Acum ca stiti ce aveti de facut, urmeaza sa va explicam si cum o faceti. Jucatorul 1 foloseste E, S, D, F si tasta Q, Jucatorul 2 foloseste I, J, K, L, si Y, Jucatorul 3 foloseste sagetile si CTRL, iar Jucatorul 4 foloseste 8, 4, 5, 6, si 0. Veti folosi primul set de taste pentru a va misca in oricare directie prin labirint, si cu a cincea tasta veti trage cu tunul tancului.

Mult succes va dorim tuturor celor patru jucatori, un timp minunat cum doar aici puteti avea parte de el, si speram sa ramaneti cu noi si restul zilei, caci urmeaza si mai multe jocuri pentru voi!

Tancuri in 4

Cum se joaca Tancuri in 4?

Folositi tastatura.