Invata sa Zbori 2

📅30.03.2021, jucat de: 511 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Invata sa Zbori 2?

Este deja garantat ca te distrezi la maxim ori de cate ori te joci pe site-ul nostru jocuri de zburat noi, deci evident ca o vei face si in acest moment, cand suntem foarte entuziasmati sa va oferim tuturor sansa de a va distra la maxim cu jocul Invata sa Zbori 2, un joc friv unic si foarte interesant despre care iti spunem mult mai multe in acest moment!

Povestea jocului il are in prim-plan pe un mic pinguin, care chiar daca are aripi, nu stie sa zboare, si el va incerca zi de zi sa invete sa o faca, cu ajutorul tau, evident. O vei face prin a aluneca in jos pe o panta, si la capatul ei vei avea marea, peste care vei zbura cu pinguinul, incercand in fiecare nivel sa faci o distanta mai mare.

Dupa ce pinguinul a zburat peste apa, foloseste tastele sageti dreapta si stanga pentru a-l balansa si a modifica unghiul la care este asezat, si in functie de cum faci asta el va zbura mai mult sau mai putin, deci incearca sa faci sa zbori cat mai mult se poate. Unghiul rampelor va deveni tot mai mare pe masura ce avansezi.

Cu punctele castigate in joc poti sa cumperi planoare si rachete pe care sa i le pui in carca pinguinului si sa le folosesti pentru a zbura o distanta mult mai mare. Este atat de simplu si distractiv, deci start la joc si la distractie chiar acum!

Invata sa Zbori 2

Cum se joaca Invata sa Zbori 2?

Folositi mouse-ul.