Eroul Fermei

📅27.03.2021, jucat de: 913 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Eroul Fermei?

In ciuda titlului si imaginii acestui joc de pe aceasta pagina, joc intitulat Eroul Fermei, tu nu vei fi un fermier care vine si reconstruieste o ferma de animale de la 0 pentru a o duce la succes financiar, ci in schimb vei intra in actiune si vei salva animale la o ferma peste care a dat potopul si acum este inundata de apa.

Spre deosebire de oameni, animalele de la ferma cum ar fi vacile, caii, pasarile, porcii, si celelalte, ele nu stiu ce sa faca intr-o situatie de criza, asa ca in fiecare nivel ai animale in ferma inundata care plutesc, si tu va trebui sa le salvezi prin a le conecta una de alta, avand tot mai multe animale de conectat cu fiecare nivel nou.

Pentru a face conexiunile te vei folosi de mouse, tragand animalele unele spre celelalte, si incercand sa o faci fara a lovi oricare din obstacole. Daca folosesti miscari putine si termini nivelul repede, vei primii mai multe stele la sfarsitul nivelului, si puncte, asa ca incearca mereu sa prinzi trei stele si sa faci un punctaj mare.

Cam asta e ce trebuie sa stii, deci mult sport la jucat iti dorim, distractie placuta, invitandu-te sa arunci un ochi si peste celelalte jocuri noi si distractive ale zilei cum doar aici le poti gasi!

Eroul Fermei

Cum se joaca Eroul Fermei?

Folositi mouse-ul.