Lumini si Oglinzi

📅26.03.2021, jucat de: 629 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Lumini si Oglinzi?

Pe site-ul nostru vei putea mereu sa gasesti cele mai noi si distractive jocuri puzzle cu impuscaturi, sau mai bine zis cu tragere, lucru pe care o sa-l experimentezi chiar acum prin jocul nou si foarte interesant intitulat Lumini si Oglinzi, care este un joc de gandire care poate fi jucat si pe mobil, deci ai si mai multe motive sa ii dai o sansa!

Scopul pe care il ai in fiecare nivel este sa tragi cu pistolul laser in containerul din fata lui, pentru ca odata umplut cu lumina, nivelul este trecut. Pentru ca lumina sa ajunga la sticla va trebui sa te folosesti de oglinzi, care o reflecta, si tu vei putea misca oglinzile folosind mouse-ul, ca ele sa aiba unghiul perfect prin care lumina sa poata trece si sa ajunga unde trebuie.

In fiecare nivel aranjamentul sticlei si a oglinzilor este mai complicat, asa ca tu trebuie sa te gandesti bine ca sa aranjezi obiectele corespunzator si astfel sa completezi fiecare nivel, indiferent de cat de dificil ar parea. Mult succes si distractie placuta iti dorim la asta, invitandu-te sa te joci si alte jocuri puzzle online de pe site-ul nostru!

Lumini si Oglinzi

Cum se joaca Lumini si Oglinzi?

Folositi mouse-ul.