Masha Aventura in Alergare

📅26.03.2021, jucat de: 798 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Masha Aventura in Alergare?

Iata ca si astazi ai sansa sa te distrezi cu noi Jocuri cu Masha si Ursul, care stim cu siguranta ca este o categorie foarte indragita de pe site-ul nostru, deci nu puteam sa stam deoparte si sa nu impartasim cu voi toti un joc precum Masha Aventura in Alergare, un joc cu alergat, sarit, si cu obstacole de evitat recomandat tuturor celor dornici de aventuri palpitante.

Pe traseu Masha va alerga inainte de una singura, tu trebuind sa o ajuti sa evite obstacolele de pe traseu, fie prin a sari peste ele, lucru pe care il faci apasand tasta sageata sus, fie prin a aluneca sub ele atunci cand apesi pe tasta sageata sus. Pierzi vieti lovindu-le, dar poti castiga vieti mai multe cand strangi de pe traseu inimioarele.

Incearca si sa strangi un numar cat mai mare de inele si de cadouri de pe traseu, caci ele reprezinta punctajul tau, si suntem absolut siguri ca vrei sa ai un punctaj mare de fiecare data cand te joci, nu-i asa? Mult succes iti dorim la asta, atunci, invitandu-te sa incerci si alte jocuri noi ale site-ului nostru dupa aceea!

Masha Aventura in Alergare

Cum se joaca Masha Aventura in Alergare?

Folositi sagetile.