Spongebob Alergator

📅23.03.2021, jucat de: 909 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Spongebob Alergator?

Pe internet copiii mereu au vrut sa se joace jocuri de alergat si sarit, mai ales cand pot sa o faca impreuna cu personajele lor favorite din serialele pe care le urmaresc, lucru pe care va invitam sa il faceti si in acest moment pe site-ul nostru, cand pentru voi am adaugat jocul intitulat Spongebob Alergator, care este unul dintre cele mai noi Jocuri Spongebob online, joc de ne-ratat pe care vi-l recomandam cu mare drag!

Traseul din fata acestui personaj Nickelodeon va fi unul infinit, motiv pentru care tu trebuie sa incerci sa ajungi prin el cat se poate de departe, fara a te lovi de diferitele obstacole care sunt puse in fata ta. Pentru a reusi asta vei apasa pe tasta sageata sus pentru a sari, si tasta sageata jos pentru a aluneca sub obstacolele care sunt in aer.

Pe traseu va trebui sa incerci sa strangi un numar cat mai mare de inele si de cadouri, pentru ca ele reprezinta punctajul tau, si fiecare jucator vrea un punctaj foarte mare, nu-i asa? Daca vrei sau ai nevoie de vieti suplimentare, le poti avea prin a colecta de pe traseu diferitele inimioare.

Mult succes si distractie placuta iti dorim, ca de fiecare data cu acest personaj, si speram sa te vedem incercand si celelalte jocuri noi si distractive oferite de site-ul nostru astazi sau in oricare alta zi!

Spongebob Alergator

Cum se joaca Spongebob Alergator?

Folositi sagetile.