Sofer in Orasul Smart

📅21.03.2021, jucat de: 1437 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Sofer in Orasul Smart?

Daca esti un iubitor de masini, jocurile de condus masini pe care site-ul nostru are sa ti le ofere sunt mereu distractie garantata, cum vei vedea ca se intampla si acum cu jocul intitulat Sofer in Orasul Smart, unde vei conduce o masina electrica printr-un oras al viitorului, trebuind sa dai to ce ai mai bun sa nu faci accident, sa scoti un timp bun, si sa faci un punctaj mai mare de fiecare data cand te joci din nou.

In fiecare nivel vei conduce pe un pod care nu este deloc intr-o linie dreapta, pentru ca poate avea urcusuri si coborasuri, asa ca ai grija sa nu te accidentezi din cauza lor, caci daca iti pierzi bara de viata, vei pierde si jocul. Ai mare grija si la zidurile miscatoare sau care stau pe loc, care sunt puse ca obstacole in calea ta.

Pentru a conduce vei folosi tasta dreapta pentru accelerare, tasta stanga pentru a frana, si cu tasta sageata sus vei face sarituri. Inainte sa treci de linia de finish, incearca si sa strangi cat mai multe diamante de pe traseu ca sa faci un punctaj cat mai mare. Mult succes la asta iti dorim, distractie placuta, si drumuri usoare!

Sofer in Orasul Smart

Cum se joaca Sofer in Orasul Smart?

Folositi sagetile.