Ben 10 Aventura Geniala

📅18.03.2021, jucat de: 838 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Ben 10 Aventura Geniala?

Jocurile de actiune si aventura sunt cele mai distractive pe care le poti juca pe site-ul nostru, motiv pentru care chiar in acest moment sunteti toti invitati sa incercati jocul Ben 10 Aventura Geniala, care este si mai tare pentru ca face parte din categoria de Jocuri cu Ben 10, fiind cel mai popular personaj de la Cartoon Network pentru baietii din toata lumea, fara indoiala!

Vor exista un total de 10 nivele prin care trebuie sa treci, fiecare mai complicat ca cel dinainte, dar daca te straduiesti, suntem siguri ca le vei trece pe toate. Scopul este sa ajungi la finalul nivelelor nevatamat, fara sa cazi in capcane, sa te lovesti de obstacole si inamici, sau sa cai in prapastii, caci sa iti pierzi toate vietile inseamna sa pierzi si jocul.

Foloseste sagetile de pe tastatura pentru a alerga si a sari, trebuind sa incerci sa faci un timp cat se poate de scurg pentru fiecare nivel. Vor exista lucruri precum trambuline, sau boosturi care te vor ajuta sa prinzi viteza sau sa sari o distanta foarte mare, sau va trebui sa te catari de pe un zid pe altul sa mergi mai departe.

Inainte sa ajungi la capatul unui nivel, incearca si sa strangi un numar cat mai mare de monezi de pe parcurs, pe care le poti folosi apoi sa iti cumperi obiecte interesante din magazin. Mult succes va dorim tuturor, distractie placuta cum doar aici o puteti avea, si speram sa va vedem jucand si alte jocuri ale noastre, chiar dupa acesta!

Ben 10 Aventura Geniala

Cum se joaca Ben 10 Aventura Geniala?

Folositi sagetile.