Combina Fructele

📅17.03.2021, jucat de: 760 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Combina Fructele?

Jocurile 2048 au fost printre cele mai popular acum cativa ani, si inca sunt foarte interesante si distractive, deci pentru nimic in lume nu ar trebui sa ratezi ocazia de a te distra pe cinste cu un joc precum Combina Fructele, unde formatul este la fel, doar ca aceste combinari le vei face prin fructe colorate si delicioase, ceea ce nu este plictisitor deloc, cum ar putea fi cazul cu doar niste numere.

Ti se da cate o felie de fruct in partea de sus a ecranului, si tu va trebui sa folosesti mouse-ul ca sa le misti dreapta si stanga, si cand esti pregatit sa le lasi sa cada, da click. Fa-le sa cada in asa fel incat doua fructe identice se ating, creand un nou fruct, si in asa fel vei putea sa continui sa creezi tot mai multe fructe si sa iti maresti punctajul.

Ei bine, fa in asa fel incat sa nu ramai fara spatiu de combinat fructe, si sa nu ajungi pana in partea de sus, caci poti pierde jocul. Este atat de simplu si distractiv, deci nu vedem niciun motiv pentru care sa nu incepi distractia cu acest joc acum si aici, cum doar pe site-ul nostru poti avea parte de ea!

Combina Fructele

Cum se joaca Combina Fructele?

Folositi mouse-ul.