Super Razboiul Tancurilor

📅16.03.2021, jucat de: 1588 ori, voturi: 20

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Super Razboiul Tancurilor?

Baietii nu se pot satura niciodata din a juca jocuri cu tancuri online pline de actiune si aventura, motiv pentru care adaugam cat se poate de des astfel de jocute, lucruri pe care il facem si astazi prin adaugarea jocului intitulat Super Razboiul Tancurilor, un joc de calitate si super distractiv ce nu trebuie ratat pentru nimic in lume!

Incepe prin a alege in cel nivel de dificultate vrei sa te joci, si din meniul principal vei putea sa iti actualizezi tancul si sa pui pe el arme mai puternice, sau sa il faci mai rezistent, dar asta doar dupa ce castigi cateva nivele si castigi banii necesari pentru a cumpara aceste upgrade-uri.

In fiecare nivel ai o harta pe care trebuie sa o explorezi, si trebuie sa avansezi prin ea, distrugand toate celelalte tancuri pe care le intalnesti, castigand bani si puncte de fiecare data cand reusesti acest lucru. Ai grija sa nu te doboare aceste tancuri in schimb, si sa trebuiasca sa o iei de la inceput.

Misca-te cu tancul folosind tastele sageti, si foloseste mouse-ul ca sa controlezi tunul si sa tragi cu el. Distractie placuta, mult succes, si nu pleca nicaieri, caci cele mai tari jocuri online se joaca doar pe site-ul nostru!

Super Razboiul Tancurilor

Cum se joaca Super Razboiul Tancurilor?

Folositi sagetile, mouse-ul.