Printese Moda de Pictat pe Fata

📅13.03.2021, jucat de: 1691 ori, voturi: 10

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Moda de Pictat pe Fata?

Printesele tale favorite de la Disney se reunesc pentru un nou joc foarte distractiv pe site-ul nostru, joc care este intitulat Printese Moda de Pictat pe Fata, in care ele au descoperit cat de popular este sa te pictezi pe fata cu diferite forme si modele, lucru pe care vor sa il faca si ele, si tu le vei ajuta la asta, dar si la a arata cat mai bine cu tinuta cu care vor merge in oras.

Te vei putea juca cu cateva dintre printesele tale favorite, cum ar fi Elsa, Rapunzel, Anna, si Belle. Pentru fiecare dintre fete vei picta un model diferit, cum ar fi fluturi, flori, zane, si multe altele. Vei incepe prin a le spala fata, caci este foarte important ca pielea lor sa fie foarte curata.

Dupa ce faci asta, vei aplica solutiile pregatitoare necesare, urmand ca apoi sa desenezi modelul, si de-abia apoi sa il umpli cu culorile care trebuiesc folosite. Astfel, intr-un timp relativ rapid vei termina desenul de pe fata fiecarei printese, trecand de la una la alta pana cand tot grupul arata extraordinar.

Da-i start distractiei acum si aici, si nu ezita sa arunci o privire si catre alte jocuri de fete ale site-ului nostru, caci toate merita sa fie jucate, garantat!

Printese Moda de Pictat pe Fata

Cum se joaca Printese Moda de Pictat pe Fata?

Folositi mouse-ul.