Vedetele Tik Tok

📅11.03.2021, jucat de: 684 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Vedetele Tik Tok?

Desi nenumarate jocuri de machiat si imbracat sunt adaugate destul de des pentru site-ul nostru, nu chiar in fiecare zi poti sa dai sansa unui joc precum Vedetele Tik Tok, un joc nou si foarte interesant pe care ti-l recomandam cu tot dragul, intrucat in el vei putea sa fi stilista unor vedete de pe Tik Tok, cea mai populara retea de socializare printre copii si adolescenti a momentului!

Pentru fiecare dintre cele trei staruri vei incepe prin a le face machiajul, unde vei folosi farduri pentru deasupra ochilor dar si pentru obrajii lor, le vei pensa si aranja genele, vei putea sa le schimbi culoarea buzelor prin ruj, si in acelasi nivel vei putea si sa le alegi freza care iti place cel mai mult.

Pentru imbracarea starurilor Tik Tok vei avea o gramada de rochii care mai de care mai stilate, pe care le poti asorta cu minunate perechi de pantofi, dar si accesorii precum bijuterii, palarii, sau posete. Fara indoiala ele vor arata fenomenal, fie ca vorbim despre o postare pe social media, sau in viata lor de zi cu zi, doar prin ajutorul oferit de tine!

Vedetele Tik Tok

Cum se joaca Vedetele Tik Tok?

Folositi mouse-ul.