Ariana Cuplu Dragut

📅10.03.2021, jucat de: 971 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Ariana Cuplu Dragut?

Ariana Grande are un nou iubit pe care il iubeste enorm, si anume un baiat pe nume Dalton Gomez, cu cei doi fiind unul dintre cele mai interesante si adorate cupluri din lumea celebritatilor in acest moment, si pentru urmatoarea lor intalnire ai sansa sa ii imbraci si sa te asiguri ca vor arata extraordinar, in caz ca cei doi vor fi suprinsi de paparazzi, tu facand asta chiar acum daca te vei juca jocul Ariana Cuplu Dragut.

Pentru inceput va trebui sa ii faci machiajul Arianei, avand la dispozitie farduri, ruj, ii vei putea modifica forma genelor, sa ii faci manichiura, si din acelasi nivel ii vei alege si freza care crezi ca i se potriveste perfect. Pentru a o imbraca vei putea alege din multele rochite, vei avea accesorii precum bijuterii, posete, dar si pantofi din care sa alegi, pentru ca aceasta cantareata sa arate extraordinar.

Pe urma il vei imbraca si pe iubitul sau, avand o gramada de tinute barbatesti din care sa alegi, si suntem siguri ca la bratul Arianei, acesta va arata si el extraordinar. Multa distractie iti dorim cu acest joc, la fel ca si cu toate celelalte jocuri de fete oferite aici, pe care va invitam sa le incercati pe urma!

Ariana Cuplu Dragut

Cum se joaca Ariana Cuplu Dragut?

Folositi mouse-ul.