Stilul Soft Girl

📅09.03.2021, jucat de: 544 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Stilul Soft Girl?

In fiecare zi este o idee buna sa te joci jocuri pentru fete noi de pe site-ul nostru, pentru ca mereu depunem efort ca sa vi le aducem doar pe cele mai bune, lucru care se va intampla si in acest moment, cand fiecare dintre voi are sansa sa se distreze pe cinste cu jocul intitulat Stilul Soft Girl.

Soft Girl este una dintre cele mai noi mode in lumea imbracamintei pentru femei, si tu le vei ajuta pe Fetele Curcubeu sa adopte acest stil trendy in acest joc, avand patru fete minunate cu care sa te joci, garderobe pline cu cele mai frumoase haine din lume, dar si cu cele mai fresh produse cosmetice!

Pentru etapa de machiaj vei alege un ruj, farduri pentru ochi si pentru obraji, dar si culoarea ochilor, avand o gramada de culori din care poti sa alegi. In panoul din care poti imbraca fetele vei gasi cercei, lantisoare, ochelari, posete, o freza care crezi ca i se potriveste fiecarei fete, dar si o gramada de tinute soft girl din care sa alegi.

Suntem siguri ca toate fetele vor arata extraordinar, cu ajutorul tau, si tu vei fi avut un timp minunat facand toate aceste lucruri, motiv pentru care te incurajam sa dai start la distractie chiar acum!

Stilul Soft Girl

Cum se joaca Stilul Soft Girl?

Folositi mouse-ul.