Forta Pericol Alege o Cale

📅09.03.2021, jucat de: 1472 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Forta Pericol Alege o Cale?

Iata ca inca mai ai Jocuri cu Forta Pericol sa te joci gratuit pe site-ul nostru, intrucat suntem departe de a fi terminat cu aceste jocute, motiv pentru care in acest moment sunteti toti invitati sa aruncati o privire peste jocul intitulat Forta Pericol Alege o Cale, un joc de aventura interactiv cum nu ai mai intalnit pana acum in aceasta categorie!

Ei bine, dupa cum probabil stii deja, membrii echipei din Danger Force sunt niste adolescenti cu puteri supranaturale, si pentru a le dezvolta puterile si a-i face mai puternici, ca sa fie super eroi de nadejde, Action Man ii trimite in diferite misiuni, si tu vei participa la una dintre ele chiar acum.

Mai bine, tu esti cel care decide cum va decurge aceasta misiune si aceasta poveste, intrucat in fiecare moment al ei ti se vor da doua cai pe care poti sa mergi, si tu vei alege ce doresti sa faca personajul, si in functie de alegerea ta, povestea se va dezvolta in moduri diferite.

Alege pentru inceput personajul care doresti sa fi. Cand ajungi intr-un loc periculos, ai douazeci de secunde la dispozitie ca sa iei decizia corecta pentru a rezolva problema. Ai si dileme in care va trebui sa tragi obiectul corect asupra unui personaj ca sa avansezi, asa ca alege obiectele corecte.

Mult succes si distractie placuta iti dorim in aventura ta, invitandu-te sa te joci si celelalte jocuri super tari ale categoriei, sau oricare altul de pe site-ul nostru!

Forta Pericol Alege o Cale

Cum se joaca Forta Pericol Alege o Cale?

Folositi mouse-ul.