Forta Pericol Potriviri

📅08.03.2021, jucat de: 1771 ori, voturi: 11

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Forta Pericol Potriviri?

Forta Pericol, sau Danger Force, este cel mai nou serial din universul Henry Pericol, unul dintre cele mai longevive si populare seriale cu actiune reala de pe Nickelodeon, serial in care Action Man antreneaza un nou set de tineri eroi ca ei sa poata salva lumea in locul lui intr-o zi, si impreuna cu aceste personaje te vei putea acum juca jocul Forta Pericol Potriviri, un joc puzzle cu potriviri de trei obiecte de ne-ratat, si primul cu acest serial pe care il avem!

In total, ca sa castigi, va trebui sa parcurgi cinci nivele, fiecare mai complicat decat cel dinaintea sa, si la fiecare poti primi intre 1 si 3 stele, un functie de performanta ta. Simbolurile au diferite culori, si cu mouse-ul le vei schimba intre ele, lucru pe care il faci ca sa creezi randuri de trei sau mai multe obiecte identice.

Cand ai facut acest grup de simboluri, ele vor fi eliminate de pe ecran, si la schimb primesti puncte, si daca ajungi la scorul tinta pe care trebuie sa-l faci, ai trecut nivelul. Incearca sa iti indeplinesti scopul cu un numar cat mai mic de miscari, caci asta iti va oferi mai multe stele la sfarsitul nivelului.

Mult succes la toate acestea, distractie placuta iti dorim, si te invitam sa incerci si celelalte jocuri noi si distractive care urmeaza sa iti fie oferite astazi aici!

Forta Pericol Potriviri

Cum se joaca Forta Pericol Potriviri?

Folositi mouse-ul.