Marea Batalie Bakugan

📅08.03.2021, jucat de: 2782 ori, voturi: 18

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Marea Batalie Bakugan?

In categoria de Jocuri cu Bakugan te vei putea acum juca si distra cu un joc de actiune si aventura super distractiv si interesant intitulat Marea Batalie Bakugan, un joc in care vei ajunge pe Battle Planet, unde monstrii din bilele Bakugan ajung la viata si se lupta unii cu altii, si acum tu vei lua parte la aceasta super batalie daca te vei juca acest joc 3d super distractiv!

Ca sa miscati acest monstru Bakugan prin oras veti folosi tastele sageti, si cand vreti sa atacati veti apasa pe bara de spatiu. Va trebui sa mergeti de la un checkpoint la celalalt, si pe parcurs sa faceti cat mai multa distrugere pe drum, pentru ca primiti puncte in functie de cat distrugeti.

Colectati orice fel de power-up pe care il intalniti, caci va va ajuta sa deveniti mai mari si mai puternici, lucru care va va fi de foarte mult folos atunci cand veti lupta cu Bakuganii rivali de la sfarsitul fiecarui nivel, pe care trebuie sa ii infrangeti!

Mult succes si distractie placuta va dorim, invitandu-va sa ramaneti aproape pentru si mai multe jocuri noi, toata ziua!

Marea Batalie Bakugan

Cum se joaca Marea Batalie Bakugan?

Folositi sagetile, bara de spatiu.