Aventura cu Patrula Catelusilor

📅07.03.2021, jucat de: 1543 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Aventura cu Patrula Catelusilor?

Daca mereu v-ati gandit ca ar fi super tare sa va jucati un joc asemanator celor cu Mario, dar cu alte personaje din seriale pe care le indragiti foarte mult, ei bine, dorinta voastre se indeplineste chiar acum, cand sunteti toti invitati sa incercati jocul de aventura cu platforme intitulat Aventura cu Patrula Catelusilor, in care te vei distra cu aceasta echipa de catelusi salvator de la Nick Jr!

Ryder este personaju pe care il vei controla, si vei face asta cu tastele sageti dreapta si stanga pentru a te misca, si ca sa faci sarituri vei apasa pe bara de spatiu. Trebuie sa ajungeti la finalul fiecarui nivel inainte ca timpul acordat sa se scurga, si sa nu cadeti in capacane, in gropi, sau sa va loviti de capcane.

Mare grija trebuie sa aveti si la diferitele creaturi pe care le intalniti, caci si ele te fac sa iti pierzi din vieti, dar daca sari peste capul lor vei primi puncte in schimb. Pe traseu, incearca sa strangi un numar mare de monezi, caci monezile reprezinta punctajul tau, si vrei sa ai unul mare, nu?

Cam asta e, asa ca mult succes, indiferent de cat de greu ar putea deveni un nivel, si toate cele bune iti dorim!

Aventura cu Patrula Catelusilor

Cum se joaca Aventura cu Patrula Catelusilor?

Folositi sagetile si bara de spatiu.