Verde si Rosu in Padurea Dulciurilor

📅07.03.2021, jucat de: 1042 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Verde si Rosu in Padurea Dulciurilor?

Verde si Rosu in Padurea Dulciurilor nu este doar unul dintre cele mai noi jocuri in 2 de pe site-ul nostru, dar si un joc de aventura si actiune foarte interesant, cu platforme, si cel mai nou joc pixelat de pe site-ul nostru, ceea ce e super, pentru ca jocurile cu lumi si personaje pixelate au devenit tot mai populare in ultima perioada.

Daca te joci impreuna cu un al doilea jucator, unul dintre voi va fi personajul Rosu, si celalalt va fi personajul Albastru, folosind tastele sageti si tastele W, A, S, D pentru a va misca si a efectua sarituri. Trebuie sa ajungeti la usa de la capatul fiecarui nivel pentru a avansa la urmatorul, si ca sa reusiti asta trebuie sa colectati cheia rosie si albastra pentru a le deschide.

Inainte de a trece prin usa, incercati si sa strangeti cat mai multe dulciuri posibil, si sa faceti un punctaj mare. Aveti mare grija sa nu cadeti in gauri, sau sa va loviti de obstacole sau capcane, dar si sa fiti rapizi, caci jucati contra-cronometru, deci incercati sa ajungeti cat de departe posibil intr-un timp scurt, primind mai multe secunde la sfarsitul fiecarui nivel.

Mult succes va dorim tuturor, un timp cat se poate de distractiv, si va invitam sa stati alaturi de noi toata ziua, si sa va jucati cele mai noi jocuri!

Verde si Rosu in Padurea Dulciurilor

Cum se joaca Verde si Rosu in Padurea Dulciurilor?

Folositi sagetile si tastele W, A, S, D.