Aventura Pixelata a lui Blue

📅06.03.2021, jucat de: 1483 ori, voturi: 15

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Aventura Pixelata a lui Blue?

Nu a trecut mult de cand am creat categoria de Jocuri cu Blue, motiv pentru care probabil nu v-ati fi asteptat la continut nou in ea chiar asa de devreme, dar iata ca noua ne place foarte mult sa va facem surprize, motiv pentru care chiar acum te vei putea distra la maxim cu un joc precum Aventura Pixelata a lui Blue.

Dupa cum probabil ti-ai dat deja seama despre ce este vorba, aici vei avea un joc in care te vei juca asemanator cu jocurile platforma cu Mario, fiind un joc de aventura cu fugit si sarit, in care va trebui sa ajungi la capatul fiecarui traseu din fiecare nivel inainte sa se scurga timpul acordat pentru asta, si strangand un numar cat mai mare de monezi intre timp.

Monezile pot fi oriunde pe traseu, sau in caramizi pe care va trebui sa le lovesti cu capul. Vorbind de capete, sari pe capul testoaselor sau a melcilor pentru a ii omori, dar ai mare grija sa nu lasi acesti inamici sa te atinga, caci daca o fac, pierzi cate o viata, si vei avea doar trei vieti la dispozitie.

Mult succes in toata aventura ta cu Blue, si speram sa va vedem incercand si alte jocuri noi si distractive cum doar aici le puteti gasi si juca!

Aventura Pixelata a lui Blue

Cum se joaca Aventura Pixelata a lui Blue?

Folositi sagetile.