Inghesuie Bilele

📅05.03.2021, jucat de: 799 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Inghesuie Bilele?

Pe site-ul nostru vei putea mereu gasi si juca jocuri puzzle noi foarte interesante si distractive, care sa te provoace in diferite feluri, si sa iti ofere un timp distractiv garantat, lucru pe care te invitam sa il experimentezi chiar acum, cand v-am oferit jocul intitulat Inghesuie Bilele, un joc puzzle si de indemanare cum nu ai mai avut parte pana acum aici, asa ca nu ar trebui ratat pentru nimic in lume!

In fiecare nivel al jocului vei avea un vas, un container, un borcan de o anumita forma, si tu va trebui sa inghesuiesti si sa potrivesti in el toate bilele care ti se ofera pentru acel nivel, fara sa faci ca ele sa se scurga pe afara, si trebuie sa dai tot ce ai mai bun sa te asiguri ca ele vor incapea toate.

Bilele vin in diferite culori, si in functie de culoarea lor au si o marime diferita, asa ca gandeste-te la cea mai buna ordine prin care sa le scurgi in bol pentru a castiga nivelul. Ca sa umpli borcanul cu bile trebuie doar sa apesi pe butoanele de bile din partea de jos a ecranului, in ordinea dorita de tine.

Mult succes iti dorim, evident, si te invitam sa arunci un ochi si peste alte jocuri noi si distractive pe care ti le-am oferit astazi aici!

Inghesuie Bilele

Cum se joaca Inghesuie Bilele?

Folositi mouse-ul.