BFF Febra Dulciurilor

📅02.03.2021, jucat de: 748 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul BFF Febra Dulciurilor?

BFF Febra Dulciurilor nu este un joc de mancat dulciuri, nici pe departe, ci vorbim aici despre un joc de imbracat cu printese de la Disney precum Merida, Ariel, si Cenusareasa, pe care le vei imbraca in tinute ce ne aduc aminte de dulciurile noastre favorite, deci vor fi multe haine in culori pastel, rosu, verde deschis, galben, si altele, noi fiind siguri ca tinutele lor vor fi extraordinare.

Hai sa iti explicam in continuare ce ai de facut, ca pe urma sa poti incepe distractia cum doar aici se poate intampla! Vei imbraca fiecare printesa in parte, si te vei folosi de panoul de langa ele ca sa faci asta. Acolo vei gasi rochii si tinute colorate foarte frumoase, freze, lantisoare, cercei, si bentite colorate.

Iti recomandam sa incerci cat mai multe dintre hainele si accesoriile disponbile, caci cu cat incerci mai multe combinatii, cu atat va rezulta intr-o tinuta mai frumoasa pentru fiecare printesa, care sa li se potriveasca perfect. Ce mai astepti? Da-i start la joc acum, si nu pleca nicaieri, caci avem si alte jocuri minunate pregatite doar pentru tine, acum si aici!

BFF Febra Dulciurilor

Cum se joaca BFF Febra Dulciurilor?

Folositi mouse-ul.