Biciclete de Munte MX OffRoad

📅02.03.2021, jucat de: 1123 ori, voturi: 7

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Biciclete de Munte MX OffRoad?

Pentru ca nu poti zice chiar in fiecare zi ca te poti juca jocuri cu biciclete in 2 jucatori pe site-ul nostru, suntem foarte entuziasmati sa va invitam sa o faceti chiar in acest moment, cand fiecare dintre voi este invitat sa aiba parte de un timp super distractiv cum doar aici s-ar putea, prin jocul minunat in 3d intitulat Biciclete de Munte MX OffRoad.

In acest joc te vei putea juca de unul singur sau impreuna cu un al doilea jucator, voi folosindu-va de tastele sageti si de tastele W, A, S, D pentru a va controla bicicletele. Aveti optiunea de Free Ride, in care va veti plimba cu bicicletele pe traseu si pe harti oricum va doriti, sau optiunea de Mountain Ride, unde aveti 15 nivele, si completandu-le castigati si deblocati noi biciclete pe care le puteti apoi conduce.

Trebuie sa aveti grija cand mergeti pe traseele din munti, intrucat vor fi multe pietre pe care trebuie sa nu cadeti, aveti poduri cu care treceti peste rauri, veti avea prapastii dar si rampe, fiind mereu o provocare de a merge in sus si in jos la unghiuri complicate, si a nu cadea sa va accidentati.

In timp ce explorati padurea, nu ezitati sa colectionati si monezi sau diamante, pentru ca ele pot fi folosite in magazin sa va cumparati biciclistului noi haine, accesorii, sau caschete de protectie. Mult succes va dorim amandurora, un timp minunat cu bicicletele voastre virtuale, si va invitam sa incercati si mai multe din jocurile noastre dupa aceea!

Biciclete de Munte MX OffRoad

Cum se joaca Biciclete de Munte MX OffRoad?

Folositi sagetile si tastele W, A, S, D.