Zana Roscata Fantezie Vs Realitate

📅28.02.2021, jucat de: 753 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Zana Roscata Fantezie Vs Realitate?

Zanele Winx sunt unele dintre cele mai populare personaje din lumea animatiilor pentru fete, si tocmai ce un serial cu actori reali bazat pe aceasta animatie a fost lansat pe Netflix, motiv pentru care jocurile cu Winx au revenit la moda, si acum te vei putea juca cel mai nou astfel de joc de pe internet, joc de imbracat intitulat Zana Roscata Fantezie Vs Realitate.

In el o vei avea pe Bloom, o zana de foc care are si parul roscat, evident, si pe care o vei putea imbraca de doua ori, o data in stilul sau animat, dar si odata avand infatisarea reala, inspirata de actrita din serial. Pentru fiecare versiune a zanei vei incepe prin a le face machiajul, folosind ruj, farduri pentru obraji si pentru ochi, dar si creioane pentru sprancene sau gene.

Pentru a imbraca zanele vei avea un panou de unde vei putea alege freze, aripi cu sclipici, rochii, fustite, si alte haine colorate si sclipitoare, perfecte pentru o zana indragita ca Bloom. Suntem siguri ca le vei pune impreuna cu mare stil si fiecare versiune a zanei va arata extraordinar la sfarsitul jocului. Distractie placuta!

Zana Roscata Fantezie Vs Realitate

Cum se joaca Zana Roscata Fantezie Vs Realitate?

Folositi mouse-ul.