Sari cu Burgeri

📅28.02.2021, jucat de: 450 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Sari cu Burgeri?

Daca ai mancat vreodata un whooper de la Burger King, stii ca sunt foarte deliciosi, dar in noul nostru joc online nici nu ii vei manca, nici nu vei gati, ci te vei juca cu acesti burgeri intr-un joc de sarit, fiind o experienta unica si interesanta cum suntem siguri ca nu ati mai avut parte pana acum, motiv pentru care nu ar trebui sa ratati pentru nimic in lume un nou jocut precum Sari cu Burgeri!

Burgerul va inainta de unul singur pe masa, si cand vezi in fata lui sosuri, cafele, cartofi prajiti, sau orice alt obiect, acele lucruri vor fi obstacole, tu trebuind sa le eviti prin a sari peste ele, lucru pe care il faci dand click cu mouse-ul. Primesti puncte pentru fiecare saritura efectuata fara nicio problema, deci cu cat avansezi mai mult, cu atat vei face un punctaj mai mare.

Un lucru la care trebuie sa fi atent este ca la diferite momente burgerul va prinde viteza, deci veti trebui sa fiti si mai concentrati ca s anu loviti obstacolele. Este atat de simplu si distractiv, deci incepeti acum, dati tot ce aveti mai bun, si nu ezitati sa va jucati si alte jocuri noi si distractive pe site-ul nostru dupa aceea!

Sari cu Burgeri

Cum se joaca Sari cu Burgeri?

Folositi mouse-ul.