Aluneca Imaginile

📅27.02.2021, jucat de: 370 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Aluneca Imaginile?

Bine v-am gasit pe pagina jocului Aluneca Imaginile, care este unul dintre cele mai noi jocuri puzzle online de pe site-ul nostru, unde urmeaza sa ai parte de un timp super distractiv, la fel cum a fost si in cazul nostru, pentru ca nu este un joc puzzle jigsaw, avand un alt fel prin care tu vei rezolva aceste puzzle-uri.

Pentru inceput vei alege unul dintre cele trei nivele de dificultate, si apoi vei alege imaginea pe care vrei sa o rezolvi, avand animale, locatii de pe glob, celebritati, plante si flori, masini, si multe alte lucruri, asa ca incepe de unde iti place. Piesele sunt patrate, si pe ecran va fi si un spatiu gol in care vei putea aluneca piesele cu mouse-ul.

Ca sa rezolvi un puzzle trebuie sa aluneci piesele intre ele cu mouse-ul, punandu-le impreuna pana imaginea este completa, si daca poti sa faci imaginea sa fie completa intr-un timp scurt, ar fi super, intrucat vei fi cronometrat. Mult succes iti dorim, distractie placuta, si speram ca acesta nu va fi ultimul jocut pe care il joci pe site-ul nostru gratuit!

Aluneca Imaginile

Cum se joaca Aluneca Imaginile?

Folositi mouse-ul.