Bobita Face Prajituri

📅26.02.2021, jucat de: 1920 ori, voturi: 14

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Bobita Face Prajituri?

Cafeneaua Bobitei de la Nick Jr este unul dintre cele mai dragute localuri la care o zana ar putea merge sa isi bea cafeaua de dimineata, dar Bobita si-a dat seama ca asta nu e de ajuns, mai ales acum cand cafenelele sunt foarte populare, asa ca a decis ca trebuie sa gateasca niste prajiturele pe care sa le poata servi clientelor, lucru la care o vei ajuta acum in primul joc din categorie, si un joc de gatit extraordinar intitulat Bobita Face Prajituri.

Pentru a face asta nu te vei stresa deloc, jocul fiind mai mult un joc de decorat prajituri, joc in care vei folosi un meniu ca sa decorezi prajiturile, alegand blatul lor, culoarea si gustul glazurii si a cremei, micul paharel de plastic in care este tinuta prajitura si ce fel de aspect sa aiba, si orice alt mic detaliu.

Cu cat vei face prajiturelele sa arate mai apetisante si mai frumoase, suntem siguri ca vor fi si mai multe zane care vor vrea sa le manance impreuna cu cafeaua lor. Este atat de simplu si de distractiv, deci speram ca pentru nimic in lume nu ratezi sansa sa te joci acest joc acum, distrandu-te cum doar aici o poti face!

Bobita Face Prajituri

Cum se joaca Bobita Face Prajituri?

Folositi mouse-ul.