Moda de Amestecat si Potrivit

📅25.02.2021, jucat de: 618 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Moda de Amestecat si Potrivit?

Este plictisitor sa te imbraci intr-o singura culoare, intr-un singur stil, sau folosind doar haine formale, sport, sau casual, lucru stiut si de fetele din jocul Moda de Amestecat si Potrivit, joc dress up in care puteti sa luati marea lor garderoba si sa folositi diferitele haine, accesorii, sau incaltaminte si sa le faceti tinute dinamice si interesante, facand potriviri de haine cum nu s-au mai vazut, lucru pe care noi l-am facut deja, si ne-am distrat pe cinste, deci si tu o vei face!

Cele trei fete pe care le vei imbraca vor participa la un concurs cu tinutele lor, asa ca ajuta-le pe toate sa se imbrace cat mai frumos si interesant. Pentru fiecare incepi prin a le aplica putin machiaj, lucru foarte important, folosind cosmetice precum rujuri, farduri, si poti sa le modifici si culoarea ochilor, daca doresti.

Ca sa le imbraci ai un panou in dreapta lor care va avea cercei, lantisoare, ochelari, posete, dar nu doar accesorii, ci si diferite freze din care sa alegi, si haine pe care le amesteci impreuna cum iti place tie, cu siguranta rezultand intr-un look minunat pentru toate treci, car s-ar putea sa castige concursul impreuna!

Moda de Amestecat si Potrivit

Cum se joaca Moda de Amestecat si Potrivit?

Folositi mouse-ul.