Blue si Balonul

📅25.02.2021, jucat de: 2656 ori, voturi: 14

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Blue si Balonul?

Dupa cum poti foarte bine vedea, inca avem noi Jocuri cu Blue online pe care sa ti le oferim si cu care sa te distrezi pe cinste, cum doar aici o poti face, si joculetul din acest moment pe care vi-l recomandam cu tot dragul este intitulat Blue si Balonul, un joc cu duble online in care vei folosi baloane in log de mingi de fotbal, trebuind sa o ajuti pe Blue sa tina balonul in aer cat de mult se poate.

In primul nivel vei avea un singur balon cu care sa te joci, de culoare rosie, si trebuie sa tot dai click pe el ca sa il tii in aer, pana te muti in al doilea nivel, unde nu vei avea doar o noua locatie din casa lui Blue si a familiei sale de caini, dar vei avea si un nou balon de jucat, unul albastru, deci va trebui sa mentii doua baloane in aer.

Vei continua sa faci asta si mai departe, cu fiecare nou nivel avand de tinut mai multe baloane in aer, lucru la care trebuie sa dai tot ce ai mai bun, si sa faci un punctaj cat se poate de mare pentru asta. Mult succes va dorim, un timp distractiv, si va invitam cu drag sa incercati si alte joculete ale categoriei pe urma, nu veti regreta nicio secunda!

Blue si Balonul

Cum se joaca Blue si Balonul?

Folositi mouse-ul.