Blue si Xilofonul Magic

📅24.02.2021, jucat de: 4245 ori, voturi: 46

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Blue si Xilofonul Magic?

Bine te-am gasit in lumea lui Blue de pe Disney Junior, impreuna cu care vei avea parte de foarte multa distractie garantata, caci vorbim de jocuri cu o catelusa adorata de copiii din intreaga lume care se uita la serialul Bluey, si acum te poti juca Jocuri cu Blue gratis pe site-ul nostru, incepand cu cel intitulat Blue si Xilofonul Magic.

In ciuda faptului ca avem un instrument muzical in titlul jocului, acesta nu este un joc de facut muzica sau cantat, ci un joc de imbracat, pentru ca acest xilofon magic a facut ca o gramada de haine sa apara in garderoba lui Blue si a familiei sale, asa ca vor folosi diferitele haine sa incerce tinute noi si interesante.

Incepi prin a alege cu care dintre cei trei caini si personaje principale din serial vrei sa te joci, si pe urma dai click pe xilofon. In partea stanga a ecranului gasesti haine, caciuli, jucarii, fulare, si tot felul de alte accesorii si imbracaminte interesanta, si tu dai click ca ele sa apara pe caini.

In acest fel ii vei imbraca, si nu avem nicio indoiala ca va veti distra la maxim facand asta, si speram sa va vedem incercand si urmatoarele jocuri ale categoriei ce urmeaza sa vi le oferim!

Blue si Xilofonul Magic

Cum se joaca Blue si Xilofonul Magic?

Folositi mouse-ul.