Atari Breakout

📅24.02.2021, jucat de: 511 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Atari Breakout?

Jocurile breakout, numite si Arkanoid, au fost intodeauna foarte bine primite pe console, pe calculator, pe mobil, sau oriunde altundeva le-ai juca, motiv pentru care chiar acum suntem entuziasmati sa impartasim cu voi un nou joc de acest fel, care face si parte din noua noastra serie de jocuri atari online, joc intitulat Atari Breakout.

Ne indoim ca nu sunteti familiarizati cu formatul, dar daca asa e, nu va faceti griji, caci urmatoarea parte a descrierii va ofera toate informatiile de joc de care aveti nevoie ca sa ii puteti da tot ce aveti mai bun! Cu mouse-ul vei misca placa din partea de jos in ce directie vrei, dreapta sau stanga.

Motivul pentru care faci asta e sa prinzi mereu mingea si sa o faci sa mearga in sus, unde trebuie sa lovesti caramizile si sa le distrugi, castigand jocul in momentul in care ai eliminat toate caramizile. Cateodata vor cadea obiecte bonus de sus. Unele fac placa mai mare, si te ajuta, dar altele o fac mai mica, deci evita-le pe acelea.

Mingea va prinde tot mai multa viteza cu cat o lovesti mai mult, ceea ce inseamna ca si tu va trebui sa te concentrezi mai tare ca sa nu o ratezi, caci daca pierzi mingea de trei ori vei pierde si jocul. Mult succes va dorim tuturor, si speram sa va vede jucandu-va si alte jocuri ale noastre astazi, si in fiecare zi!

Atari Breakout

Cum se joaca Atari Breakout?

Folositi mouse-ul.