Asteroizi Atari

📅23.02.2021, jucat de: 646 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Asteroizi Atari?

Seria de jocuri atari online continua chiar in acest moment, echipa noastra de adminstrare fiind entuziasmata sa impartaseasca cu voi toti un joc cu nave spatiale si impuscaturi intitulat Asteroizi Atari, care foloseste grafica si tehnologie asemanatoare cu cea de pe consolele Atari de mai demult, dar, evident, remasterizate pentru zilele noastre, pentru a te putea distra la maxim, chiar si de pe mobil!

Iti vei controla nava spatiala folosind tastele sageti, si pentru a trage cu armele din dotarea ei vei apasa pe bara de spatiu, simplu si usor. Ai grija ce faci in asa fel incat sa nu fi impuscat si eliminat de alte nave spatiale care pot aparea, dar intre timp sa ii impusti pe ei la randul tau, castigand puncte.

Totusi, felul principal prin care iti maresti scorul va fi sa impusti asteroizii care plutesc prin spatiu, facand-ui tot mai mici cu fiecare impuscatura, pana cand i-ai eliminat de tot. Acum ca ai inteles ce trebuie facut, da tot ce ai mai bun la joc, distreaza-te, si nu ezita sa ne spui parerea despre joculet in comentarii!

Asteroizi Atari

Cum se joaca Asteroizi Atari?

Folositi sagetile si bara de spatiu.