Trucuri cu Masini Racheta

📅22.02.2021, jucat de: 1069 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Trucuri cu Masini Racheta?

Pe site-ul nostru veti putea intotdeauna sa gasiti si jucati cele mai noi si distractive Jocuri cu Masini online pe gratis, lucru pe care ti-l dovedim inca o data chiar astazi, cand va invitam pe toti sa incercati jocutul intitulat Trucuri cu Masini Racheta, un joc cu masini in 3d unde vei putea conduce masini care sunt alimentate cu combustibil precum rachetele care merg in spatiu, ca sa poti face tot felul de trucuri cu ele.

Tocmai de aceea si hartile pe care vei conduce masina vor avea rampe, cercuri, si tot felul de amplasamente pe care poti sa mergi cu masina ta rapida si sa sari in aer, sa te invartesti, sau sa faci drifturi si multe altele. Una dintre harti este o harta special pentru trucuri, ai o harta cu un oras, si inca o harta in care vei putea sa te dai cu masina pe autostrada.

Cu cat faci mai multe trucuri, cu atat vei putea cumpara mai multe masini rapide din garaj. Foloseste tastele sageti pentru a conduce masina, apasa tasta F pentru a activa NOS, pozitioneaza masina in caz ca te-ai rasturnat cu tasta R, si poti schimba felul in care vezi masina cu tasta C, de la cuvantul camera.

Este atat de simplu si distractiv acest joc, asa ca nu sta pe ganduri nicio clipa, da-i o sansa chiar acum, si nu ezita sa vezi si ce alte jocuri cu masini foarte distractive avem sa iti mai oferim aici, unul mai tare ca celelalt!

Trucuri cu Masini Racheta

Cum se joaca Trucuri cu Masini Racheta?

Folositi sagetile si tastele F, R, C.