Makeover pentru Zana Magica

📅21.02.2021, jucat de: 706 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Makeover pentru Zana Magica?

Tuturor fetelor le place enorm sa se joace jocuri cu zane, mai ales atunci cand pot sa le spele, sa le machieze, sa le imbrace, si sa le ofere un stil total nou si incredibil, toate acestea fiind lucruri pe care le vei putea face chiar acum in noul nostru joc pentru fete intitulat Makeover pentru Zana Magica, un joc cu adevarat de ne-ratat pe care vi-l recomandam tutoror!

Zana se plimba fara nicio grija prin padure cand o furtuna de vara a aparut si a inceput din senin, asa ca s-a murdarit foarte tare, facand asta un prilej perfect pentru un makeover. In prima parte a jocului vei scoate aschiile prinse in pielea ei, vei scapa de frunzele de pe ea, si cu un prosop vei sterge petele de noroi. Da-i cu spirt ranile, pune diferite creme pentru a-i repara pielea si ranile, si coase-i rochia la sfarsit.

Urmatorul nivel incepe cu un tratament facial, unde ii vei spala fata, vei elimina orice taieturi sau rani, vei trata ochii sai umflati, si da-i buzele cu niste crema pentru a fi hidratate. Acum ca fata ei e curata, poti sa-i faci si machiajul, folosind ruj, farduri, si alte cosmetice, in culorile care iti plac tie cel mai mult.

In al treilea nivel ii vei da atentie parului zanei, pe care il vei pieptana, il vei da cu o pudra speciala, vei taia parul in plus sau cel care este stricat, si adauga o lotiune speciala la sfarsit. Pe urma vei putea chiar sa ii alegi o freza total noua, si poti sa ii si colorezi parul intr-o noua culoare.

Vei incheia jocul prin a alege o noua pereche de aripioare pentru zana, aripi pe care le poti decora, si nu ezita apoi sa-i alegi o noua tinuta incredibila, folosind hainele, pantofii, si accesoriile din garderoba. Este atat de simplu, deci incepe distractia zanelor chiar acum, si ramai alaturi de noi daca vrei sa joci cele mai tari jocuri de fete online!

Makeover pentru Zana Magica

Cum se joaca Makeover pentru Zana Magica?

Folositi mouse-ul.