Invarte Sticla

📅21.02.2021, jucat de: 494 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Invarte Sticla?

In continuare pe site-ul nostru te vei putea juca un nou joc cu sarituri si de indemanare cu mouse-ul pentru calculator dar si pentru mobil, joc simplu si gratuit care este intitulat Invarte Sticla, unde echipa noastra de administrare s-a distrat pe cinste de la inceput pana la sfarsit, asa ca speram ca si tu vei avea parte de o experienta similara si distractiva!

Vei controla o sticla pe care o faci sa se invarta si sa sara cand dai click pe ecran, tu trebuind sa o faci sa sara de pe o platforma pe alta si sa ajungi cat se poate de sus, caci cu cat ajungi mai sus, cu atat primesti un punctaj mai mare. Unele platforme pe care vei sta sunt statice, nu se misca, dar ai grija sa nu stai prea mult pe ele, caci tot cad la un moment dat.

Ai si platforme care se misca in dreapta si in stanga, asa ca trebuie gasit momentul in care sa sari pe ele, dar ai grija si la platformele care au obstacole pe ele, caci daca le lovesti sticla se va sparge si tu trebuie sa o iei de la inceput atunci. Cam astea sunt regulile, deci da tot ce ai mai bun la joc chiar acum, si distreaza-te cum doar aici o poti face!

Invarte Sticla

Cum se joaca Invarte Sticla?

Folositi mouse-ul.