Provocarea Labirintelor

📅20.02.2021, jucat de: 588 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Provocarea Labirintelor?

Nu ai cum sa nu te distrezi jucand jocuri cu labirinte online, pentru ca sa fi intr-un labirint din care trebuie sa evadezi si sa ii gasesti iesirea este mereu o provocare palpitanta, o provocare care te va face mai destept, intrucat vei fi provocat sa gasesti rezolvarea pentru fiecare labirint, si modelul lor va deveni tot mai mare si mai complicat pe masura ce avansezi in joc.

In fiecare nivel vei avea un labirint si un patratel rosu pe care il vei control cu sagetile de pe tastatura, scopul tau fiind sa duci patratelul rosu pana la cel albastru care se va gasi intr-un anume punct al labirintului, caci atunci vei completa nivelul. Poti sa te intorci mereu daca ai gresit ruta, dar nu este recomandat.

De ce? Ei bine, tu trebuie sa incerci sa rezolvi fiecare puzzle intr-un timp cat mai scurt, si sa folosesti un numar cat mai mic de miscari, ambele fiind numarate si cronometrate in acest joc. Nu te lasa batut indiferent cat de complicat ar parea un labirint, caci rezolvarea este mereu acolo daca o cauti!

Provocarea Labirintelor

Cum se joaca Provocarea Labirintelor?

Folositi sagetile.