Concert cu Unicornul Neon

📅19.02.2021, jucat de: 1409 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Concert cu Unicornul Neon?

In jocul intitulat Concert cu Unicornul Neon ne vom distra pe cinste impreuna cu un unicorn in culori neon care si-a dorit mereu sa devina un adevarat rockstar, lucru la care tu il vei ajuta daca te vei juca acest jocut minunat si super distractiv, unde te vei asigura ca acest lucru poate deveni realitate, fiind ca si un manager pentru unicorn.

Vei incepe prin a crea un hit, caci orice rockstar trebuie sa compuna piese care sa fie populare, si asta va fi primul lucru la care te vei concentra. Ia notele pe care vrei sa le folosesti in cantec si pune-le pe hartia muzicala, si daca vrei poti sa adaugi chiar si sunete de animale la cantecul tau.

Vei continua apoi prin a decora si aranja scena unde va avea loc concertul, asigurandu-te ca lumina arata bine, vei pune tot felul de lucruri si efecte ca sa faca concertul mai dinamic, si nu uita sa asezi si instrumentele muzicale la locul lor. Aplica machiajul unicornului cu farduri si ruj, sau chiar si niste sclipici.

La final, imbraca unicornul, alegand haine demne de un rockstar, dar si accesorii precum bijuterii, si nu uita sa alegi si o freza foarte cool. Este atat de simplu sa te distrezi cu acest joc, deci acum ca stii ce ai de facut, da-i start, si distreaza-te chiar tu, nu doar citeste despre cum ne-am distrat noi!

Concert cu Unicornul Neon

Cum se joaca Concert cu Unicornul Neon?

Folositi mouse-ul.