Roblox Obby

📅19.02.2021, jucat de: 2003 ori, voturi: 19

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Roblox Obby?

Suntem mereu dispusi sa va oferim noi Jocuri cu Roblox online, din moment ce stim cat de popular este acest joc in intreaga lume, adunand o gramada de noi jucatori pe zi ce trece, motiv pentru care categoria aceasta va deveni si mai mare chiar azi, cand am adaugat pentru voi toti jocul Roblox Obby.

Pentru a-ti controla personajul patratos te vei folosi de tastele sageti pentru a te deplasa si a sari, trebuind sa apesi tasta sageata sus de doua ori langa un zid pe care vrei sa il dobori. Orice ai face, nu atinge blocurile rosii, caci ele te vor face sa piezi. Trebuie sa avansezi de la un nivel la altul fara sa mori sau sa te lovesti de capcane sau obstacole.

Vor fi mereu noi locatii pentru vizitat. Nu te lasa blocat intre turnurile colorate, folosest-te de platformele miscatoare ca sa treci peste gaurile din traseu, si sari si peste bilele puse in fata ta. Acum ca ai inteles ce e de facut, lasa distractia sa inceapa chiar acum, si nu ezita sa te joci si alte jocuri noi ale zilei de pe site-ul nostru dupa aceea!

Roblox Obby

Cum se joaca Roblox Obby?

Folositi sagetile.