Planificatoarea de Nunti Perfecta

📅18.02.2021, jucat de: 653 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Planificatoarea de Nunti Perfecta?

Poate te gandesti sa devi o planificatoare de nunti in viitor, cand vei creste mare, asa ca de ce sa nu ai parte de putin antrenament printr-un joculet online pentru fete super distractiv precum Planificatoarea de Nunti Perfecta, unde nu doar vei putea sa planifici nunti, dar o faci si pentru printese de la Disney pe care le indragesti foarte mult, cum ar fi Elsa, care le va avea ca domnisoare de onoare pe nimeni altele decat Ariel si Moana.

Vei incepe prin a-ti crea avatarul, putand sa intri in joc si sa arati asa cum doresti, putand sa te re-creezi pe tine, sau sa faci un personaj total nou. Vei alege culoare pielii, a ochilor, a parului, dar si a sprancenelor, sau a buzelor. Pe urma vei imbraca mireasa, alegand rochia perfecta, un voal, manusi, lantisoare, sau alte accesorii, si nu uita de perechea de pantofi care sa mearga perfect cu tinuta.

Imbracarea domnisoarelor de onoare e ce urmeaza, alegand freza lor, tinuta lor, si pantofii lor, care sa fie frumoase, dar asigura-te ca tinutele nu sunt mai frumoase decat mireasa. Pe urma vei putea sa decorezi si masa unde se va tine receptia, alegand florile de pe ea, farfuriile si tacamurile, si suntem siguri ca totul va arata extraordinar.

Ce mai astepti? Lasa distractia sa inceapa chiar acum, planifica cea mai tare nunta a printeselor ever, si joaca-te apoi si alte jocuri de fete pe care avem sa ti le oferim aici pe gratis!

Planificatoarea de Nunti Perfecta

Cum se joaca Planificatoarea de Nunti Perfecta?

Folositi mouse-ul.