Festin cu Sushi

📅18.02.2021, jucat de: 657 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Festin cu Sushi?

Jocurile cu bile au devenit si mai populare din cauza jocurilor Zuma, jocuri cu care suntem siguri ca multi dintre voi sunteti familiarizati, intrucat sunt mult mai dinamice si interesante decat cele clasice de impuscat bile, lucru pe care ti-l dovedim chiar acum prin jocul Festin cu Sushi, mai ales pentru ca in loc de a trage cu bile, vei trage cu sushi.

Poate nu stiai, dar exista unele restaurante cu sushi unde ai o masa de jur imprejur, si pe ea este o banda rulanta care aduce mereu noi bunatati, si tu poti sa le iei si sa le mananci. Ei bine, o astfel de masa vei avea si in acest joc, tu in mijlocul ei, si tu va trebui sa elimini cat mai multa mancare Japoneza de pe ea.

Asigura-te ca mancarea nu ajunge pana in centru unde esti tu, sau pierzi. Pentru asta vei arunca cu alte farfurioare de sushi, tragand in asa fel incat sa lovesti sau sa creezi grupuri de minim 3 farfurii identice, care apoi vor fi eliminate, si la schimb primesti puncte, completand un nivel cand ai eliminat toate farfuriile de sushi de pe masa.

Iti uram mult succes la toate astea, si cu siguranta te invitam sa ramai alaturi de noi, ca sa poti da o sansa si celorlalte jocute noi si distractive ce urmeaza sa ti le oferim astazi pe site-ul nostru!

Festin cu Sushi

Cum se joaca Festin cu Sushi?

Folositi mouse-ul.