Razuieste si Ghiceste Celebritati

📅17.02.2021, jucat de: 488 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Razuieste si Ghiceste Celebritati?

Daca crezi ca stii totul despre toti cantaretii, actorii, modelele, sau vedetele de pe social media sau de la televizor, esti invitat sa te joci in continuare un joc puzzle cum nu ai sansa sa o faci in fiecare zi, un joc intitulat Razuieste si Ghiceste Celebritati, unde vei fi testat cat de bine cunosti vedetele zilelor noastre.

Asta e pentru ca in fiecare nivel al jocului ti se va arata o carte pe care poti sa o razuiesti, folosind mouse-ul pentru asta, dand click, tinand apasat, si miscand-ul peste carte. Astfel, razuind, vei descoperi o imagine cu o vedeta, si tu trebuie sa iti dai seama despre cine este vorba si sa raspunzi corect.

Raspunsul il dai folosindu-te de literele din partea de jos a ecranului, dand click pe litere in ordinea corecta pentru a forma numelele vedetei, si daca e corect, primesti puncte si avansezi la urmatorul nivel, unde ai o noua vedeta de ghicit. Cu cat razuiesti mai putin ca sa ghicesti o vedeta, cu atat vei primi mai multe puncte la schimb.

Mult succes iti dorim, si chiar speram ca nu te opresti aici, ci vei incerca si alte jocute noi si distractive ale site-ului nostru, toate gratuite!

Razuieste si Ghiceste Celebritati

Cum se joaca Razuieste si Ghiceste Celebritati?

Folositi mouse-ul.