Trupa Looney Tunes

📅16.02.2021, jucat de: 801 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Trupa Looney Tunes?

Pentru toti cei care iubesc muzica dar si personajele minunate din Looney Tunes de pe Boomerang, suntem bucurosi sa va invitam chiar in acest moment sa va jucati un joc nou si foarte distractiv precum Trupa Looney Tunes, un joc unde impreuna cu aceste personaje pe care le indragesti enorm vei putea compune muzica foarte frumoasa.

In fata ta vei avea diferite locuri disponibile pentru membrii undei trupe de tip big band, si anume o trupa care are un numar foarte mare de instrumente din diferite parti ale lumii muzicale. Fiecare personaj din Looney Tunes, cum ar fi Bugs Bunny, Daffy Duck, si ceilalti, vor canta la un instrument diferit.

Vezi personajele si instrumentele lor intr-o lista, si tu ii vei pune pe fiecare in locurile disponibile pentru a-ti creat trupa, si cand ea e completa, vei putea face o melodie foarte frumoasa. Combina instrumentele in feluri diferite pentru a crea piese din mai multe genuri muzicale.

Mult succes va dorim, distractie placuta, si speram sa va vedem incercand si alte jocute noi si distractive pe care avem sa vi le oferim aici pe gratis, intotdeauna!

Trupa Looney Tunes

Cum se joaca Trupa Looney Tunes?

Folositi mouse-ul.