Maimuta se Leagana

📅16.02.2021, jucat de: 538 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Maimuta se Leagana?

Unul dintre cele mai noi jocuri cu maimute online ce tocmai a fost adaugat pentru voi toti pe gratis este noul joc intitulat Maimuta se Leagana, un joc de indemanare in care vei intra in pielea unei maimute pentru o zi, caci ele oricum se leagana foarte mult de ramurile copacilor din jungla, lucru la care tu vei ajuta maimuta din acest joc.

Te vei folosi de mouse, cu are va trebui sa tragi in directia in care vrei sa tragi cu franghia, leganandu-te de la un punct la altul pana treci de linia de sosire, care va fi scopul tau, caci doar asa poti sa termini un nivel. Ai mare grija sa nu cazi jos cu maimuta, caci trebuie sa reiei nivelul de la inceput.

Linia de sosire va fi tot mai departe cu fiecare nivel pe care il treci, asa ca tu trebuie sa fi tot mai indemanatic. Tine click apasat pana te legeni catre directia dorita, si apoi lasa mouse-ul ca sa faci saritura. Este atat de simplu, deci nu mai sta pe ganduri, da tot ce ai mai bun la joc acum, si stai aproape, ca sa nu ratezi celelalte jocute noi si distractive ale zilei!

Maimuta se Leagana

Cum se joaca Maimuta se Leagana?

Folositi mouse-ul.