Familia Happos cu Balonul

📅16.02.2021, jucat de: 582 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Familia Happos cu Balonul?

Daca ti-ai dorit vreodata sa te dai cu un balon cu aer cald, dar nu poti sa faci asta in viata reala, sau ti-e poate putin frica, te invitam sa o faci in siguranta si virtual cu cel mai nou joc adaugat pentru voi toti pe site-ul nostru, joc intitulat Familia Happos cu Balonul, care este cel mai nou joc cu The Happos Family de la Boomerang, o familie de hipopotami pe care toata lumea o iubeste foarte mult!

Vei incepe prin a umfla panza balonului cu aer cald, trebuind sa dai click de mai multe ori pe hipopotam ca el sa faca asta, si pentru urmatoarea etapa a pregatirii vei putea colora si decora balonul pentru ca el sa arate asa cum iti place tie, facand zborul cu el unul mult mai placut.

Cand esti in aer, da click pentru a face balonul sa se ridice, si daca vrei sa cobori, lasa de mouse. Trebuie sa avansezi o distanta mare, sa strangi cat mai multe fructe poti si sa faci un punctaj foarte mare, dar si sa eviti obstacole sau capcane in aer, ca sa nu cazi la pamant si sa trebuiasca sa o iei de la inceput.

Mult succes, distractie placuta, si nu uita ca urmeaza si alte jocute noi sa iti oferim astazi pe gratis, doar aici!

Familia Happos cu Balonul

Cum se joaca Familia Happos cu Balonul?

Folositi mouse-ul.