Calculeaza Restul

📅16.02.2021, jucat de: 5481 ori, voturi: 12

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Calculeaza Restul?

Daca va fi vreodata sa lucrezi la un magazin, sa stii cum sa calculezi restul de bani pe care trebuie sa-l dai clientilor foarte repede este un lucru foarte bun si te va ajuta o gramada, chiar daca exista calculatoare in zilele noastre. Te invitam sa incerci o astfel de experienta acum si aici, cu joculetul nou pe care ti-l oferim si care este intitulat Calculeaza Restul.

Vei vinde o gramada de lucruri, care mai de care mai diverse, ca sa ai diferite preturi si sa fie activitatea mai interesanta, avand de vandut lucruri precum rachete de tenis, chipsuri, dulciuri, produse de curatenie, accesorii, si multe altele. Ti se va arata produsul, cum se numeste, dar si cat costa.

Clientul iti va da banii lui, si tu trebuie sa calculezi cati bani trebuie sa ii dai inapoi, sa selectezi suma corecta, si sa o faci. Alege monedele si bacnotele potrivite ca sa ajungi la suma necesara pentru rest, si daca ai ales corect, avansezi la urmatorul client, si tot asa, pana ai satisfacut toti clientii din ziua respectiva.

Inainte sa ti se scurga timpul, da tot ce ai mai bun ca sa dai restul la un numar cat mai mare de clienti. Distractie placuta, si nu ezita sa vezi si ce alte jocuri cu matematica interesante ca si acesta avem sa iti oferim!

Calculeaza Restul

Cum se joaca Calculeaza Restul?

Folositi mouse-ul.