Fancy Nancy si Petrecerea cu Ceai

📅15.02.2021, jucat de: 522 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Fancy Nancy si Petrecerea cu Ceai?

Fancy Nancy este extravaganta si fina in tot ce face, si ca si orice fetita de genul ei, adora sa dea petreceri cu ceai cu alte fete rafinate, lucru la care ai ocazia sa i te alaturi chiar in acest moment, cand va invitam cu mare drag pe toti sa aruncati un ochi peste jocul intitulat Fancy Nancy si Petrecerea cu Ceai, unde cu siguranta te vei distra pe cinste, cum am facut-o si noi toti.

Pentru inceput vei pregati locatia pentru petrecere, alegand culoarea fetei de masa unde fetele isi vor avea gustarile. Deschide usa pentru fiecare dintre prietenele ei care te vor vizita, si pe urma vei taia mancarea pe care au adus-o cadou, cum ar fi placinta, pentru a o pune frumos pe masa.

Serveste-le ceai si prajitura fiecarei fete in parte. Pe langa asta vei avea si limonada, sau alte prajituri si dulciuri, si tu, ca gazda, impreuna cu Nancy, trebuie sa iti servesti prietenele cu orice iti cer si au nevoie, si sa o faci intr-un fel distins si rafinat, asigurandu-te ca petrecerea lor va fi una cu succes.

Ce mai astepti? Lasa distractia sa inceapa chiar acum, si nu sta pe ganduri, caci avem si alte jocute pregatite astazi pentru tine aici, si ar fi mare pacat sa le ratezi!

Fancy Nancy si Petrecerea cu Ceai

Cum se joaca Fancy Nancy si Petrecerea cu Ceai?

Folositi mouse-ul.